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Dear Sir, ; .
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Sub: Proposal from Macro [Internatlunal} Export Ltd. ("Company") requesting for
sale of equity shares of the company by its promoter on the floor of stock
exchange for meeting minimum public shareholding (MPS) requirement

1. This is with reference to your letter dated April 02, 2013 on the captioned subject.

2. In this regard, considering the facts of the case as stated in your letter, it has been
decided to allow the promoter(s)/promoter group of the Company to sell equity
shares of the Company on the floor of stock exchange for meeting the MPS
requirement in terms of Rule 19A of Securities Contracts (Regulation) Rules, 1957
(SCRR).

3. The aforesaid, however, is subject to the following conditions:

a) Any such sale shall be undertaken in a bona fide manner to unrelated non-
promoter entities through the regular market segment.

b) Company shall, at least one clear trading day prior to the start of sale, announce
the following to the stock exchange(s) where the shares of the company are listed:

o The intention of the promoter/promoter group to sell;

o Details of promoter(s)/promoter group who proposes to disinvest their
shareholding;

« Total number of shares proposed to be disinvested and;

¢ Period within which the disinvestment will be completed.

c) Company/promoter(s)/promoter group shall ensure compliance with the applicable
provisions of the SEBI (Prohibition of Insider Trading) Regulation 1992 as
amended from time to time.

4. The approval is under SEBI circular No. CIR/CFD/DIL/11/2012 dated August 29,
2012, solely for the purpose of achieving minimum level of public shareholding as
required under SCRR and it shall not be treated as a precedent.

5. In view of the current trading volume of the shares, in addition to sale of equity
shares of the Company on the floor of stock exchange, you are advised to explore
other options as set Dut at Clause 40A (a) to (f) of Listing Agreement to meet the
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6. You are also advised to intimate the contents of this letter to the stock exchangas m
accordance with clause 36 of Listing Agreement. :

7. Accordingly, in terms of Rule 19 A of SCRR. you are advised to comply with the

requirement of minimum public shareholding latest by June 03, 2013 and intimate
SEBI of the same.

8. This letter is being issued with the approval of the competent authority.

Yours faithfully,
e

A

2 Pradeep Kumar

Copy for information to:

V/The Managing Director and CEO

Bombay Stock Exchange Ltd.
Phiroze Jeejeebhoy Towers
Dalal Street, Mumbai - 400001
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